Vágólapra másolva!
Oscar Tabarez, az uruguayi szövetségi kapitány megtisztelőnek nevezte, hogy részese lehetett a Puskás Aréna megnyitójának.

"Intenzív és kiegyenlített mérkőzés volt, méltó egy megnyitóhoz, amelyet igazán élvezhetett a közönség. Az első félidőben jól játszottunk, de a magyarok végig küzdöttek, és voltak pillanatok, amikor problémát okoztak nekünk" - értékelt Oscar Tabarez uruguayi szövetségi kapitány.

Oscar Tabarez hálás a magyaroknak Forrás: AFP/Eitan Abramovich

A szakember rendkívül megtisztelőnek nevezte, hogy részese lehetett a Puskás Aréna megnyitójának, egyúttal hálás volt azért, hogy kapott egy 10-es számú magyar válogatott mezt a nevével ellátva, mivel megfogalmazása szerint "Magyarországon a 10-es mez egyet jelent Puskással".

Tabarez elmondta, folyamatosan keresi a fiatal játékosokat, mint tette azt kinevezésekor, 2006-ban is, amikor bekerült a csapatba Cavani és Suárez is.

"Ez természetes folyamat. Vannak ígéretes teljesítmények, például ilyen volt a szép gólt szerző Brian Rodríguez játéka. Jó úton haladunk, de a keresés természetesen folytatódik" – mondta a kapitány.