Kihagyja az El Clásicót a Real Madrid sztárja

fbl Horizontal
(From L) Real Madrid's Colombian midfielder James Rodriguez, Real Madrid's French defender Ferland Mendy, Real Madrid's French defender Raphael Varane, Real Madrid's French forward Karim Benzema and Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale attend a training session on the eve of the UEFA Champions League Group A football match between Paris Saint-Germain and Real Madrid CF at the Parc des Princes stadium in Paris on September 17, 2019. (Photo by GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP)
Vágólapra másolva!
Térdsérülést szenvedett, és valószínűleg idén már nem léphet pályára James Rodriguez, a Real Madrid kolumbiai futballistája.

A középpályás hazája válogatottjának miami edzőtáborában, egy tréning közben sérült meg. A királyi klub orvosi stábjának diagnózisa szerint a bal térdében meghúzódott a belső szalag, de a kényszerpihenő időtartamát nem közölték.
Spanyol médiaértesülés szerint ugyanakkor a 28 éves játékos hat hétig lesz harcképtelen, ami egyben azt is jelenti, hogy

a december 18-ra halasztott, Barcelona elleni rangadón sem lehet ott.

James Rodriguez - akinek a bal térdét tavaly meg kellett operálni - a mostani szezonban hét bajnokin lépett pályára a Realban.