Társoldalunk:

Itt gyülekeznek a magyar szurkolók a walesi-magyar Eb-selejtező előtt

2019.11.18. 13:37

Férfi A-válogatottunk kedden 20.45-től Cardiffban játssza le utolsó Európa-bajnoki selejtezőjét, melynek tétje a 2020-as Eb-n való részvétel kiharcolása. A mérkőzésre utazó magyar szurkolók számára fontos információk.

Az Eb-szereplésről döntő Wales-Magyarország Európa-bajnoki selejtező vendégszektorába rekord gyorsan fogytak el a jegyek, így az már biztos, hogy a lelátókról 1600 magyar szurkoló is segíteni fogja a magyar válogatottat a találkozón.

A mérkőzésre kiutazó magyar szurkolók kedden 14.00 órától tudják hivatalos mérkőzésjegyre váltani a megvásárolt utalványokat a stadion közelében található Clayton Hotelben (St Mary St, Cardiff CF10 1GD, Egyesült Királyság, telefonszám: +44 29 2066 8866). Kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai az utalványokon szerepelnek – számolt be a szövetség honlapja.

Walesben is ott lesznek a magyar drukkerekFotó: Koncz Márton - Origo

A magyar szurkolók a Walkabout bárnál (5-74 St Mary St, Cardiff CF10 1FA) gyülekeznek a mérkőzés előtt. A mérkőzést előtt és a mérkőzést követően a T9-es jelzésű buszjárat sűrített menetrenddel indul, de azt javasolják, hogy akik a WizzAir járatával utaznak haza, nézzenek utána az alternatív tömegközlekedési lehetőségeknek is, mert elképzelhető, hogy nehézségekbe ütközik a reptérre való gyors eljutás.

A helyiek nem üzemeltetnek értékmegőrzőt a stadionnál, ezért megkérik a szurkolókat, hogy kizárólag olyan tárgyakat vigyenek magukkal, amelyeket beengednek a stadionba. Így például nem megengedett normál méretű hátizsáknál nagyobb táska, bármilyen üveg vagy műanyag palack bevitele, valamint hangszereket (pl. dobokat, fúvósokat) sem engednek be a stadion területére.