Társoldalunk:

Real Madrid nem akar büntetni, Bale megúszhatja a balhét

2019.11.20. 19:05

A Real Madrid walesi sztárja, Gareth Bale a magyarok elleni kedd esti siker után egy zászlóval ünnepelt, amin az állt: "Wales, golf, Madrid - Ebben a sorrendben". Az ünnepléshez használt zászló miatt a spanyolok felháborodtak, azonban úgy néz ki, a Real nem fogja megbüntetni a sztárjátékost.

A Marca információja szerint hiába bosszantott fel sok embert Bale az ünneplésével a Real Madridnál, a klub ennek ellenére nem fogja megbüntetni. A lap úgy tudja, hogy a jövőben fontos szerepet szánnak a walesi focistának, és nem tervezik, hogy megválnak tőle a téli átigazolási időszakban. 

Bale azzal bosszantotta fel a madridi szurkolókat, hogy a walesi drukkerek által neki címzett rigmus („Wales, golf, Madrid – Ebben a sorrendben!) alapján készített zászlóval ünnepelt a magyarok elleni Eb-selejtezőt követően, amellyel a válogatott kijutott az Eb-re.

A Marca szerint a Real Madrid vezetőedzője, Zinadine Zidane számolni fog vele a jövőben, mivel nem konfliktusokat, hanem egységes csapatot szeretne látni. A klubnál pedig úgy vélik, ebbe beletartozik Bale is, aki visszanyerte a régi formáját, így sokat segíthet még a spanyol együttesnek. A lap megemlíti, hogy bár az elmúlt időszakban a két fél között hiányzott az igazi párbeszéd, ez is javulni látszik.