Vágólapra másolva!
A Real Madrid walesi sztárja, Gareth Bale a magyarok elleni kedd esti siker után egy zászlóval ünnepelt, amin az állt: "Wales, golf, Madrid - Ebben a sorrendben".  A walesiek a mieink elleni sikerrel kijutottak az Európa-bajnokságra, de az ünnepléshez használt zászló miatt áll a bál Madridban.

A szurkolók már a meccs alatt is énekelték a "Wales, golf, Madrid" rigmust, ami azért érdekes, mert Madridban azzal vádolták meg Bale-t, hogy a válogatott sokkal fontosabb neki, mint a Real Madrid, sőt a golf is előrébb szerepel a fontosságil listán, mint a Real, ahol október eleje óta pályára sem lépett.

"A válogatottban szerepelni olyan, mintha a haverokkal fociznék vasárnap délután. Ugyanazt a nyelvet beszéljük, sokkal kényelmesebben érzem magam és izgalmasabb is a válogatottban szerepelni" - mondta korábban Bale.

Bale két gólpasszal segítette a walesi csapatot, majd a népszerű rigmust énekelve ünnepelt a wlaesi zászlóval.

Madridban persze ennek nem örültek annyira, nem is vették viccesre a figurát. A Marca rögtön szavazást indított és nagy fölénnyel vezet a "tiszteletlen volt a szurkolókkal és a klubbal" opció.

A Madrid Sports nevezetű oldal a twitteren tette közzé, hogy ők mindig megvédték Bale-t, türelemmel voltak, amikor sérült volt, együtt ünnepelték a góljait és a sikereket, az sem zavarta őket, hogy szívesen golfozik és nem beszél spanyolul, de ami sok, az sok, ezzel Madridot nevette ki.

Ruben Martin, spanyol újságíró szerint Bale kinevette a Realt, a csapattársait és a szurkolókat is. Ha rajta múlna, a wlaesi soha többet nem szerepelhetne a Real Madrid mezében.