Máris kivágta Balotellit a csapatból a világbajnok edző

fbl Horizontal
Brescia's Italian forward Mario Balotelli looks on during the Italian Serie A football match Brescia vs Fiorentina on October 21, 2019 at the Mario-Rigamonti stadium in Brescia. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Fabio Grosso, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Brescia csapatának vezetőedzője szombaton kirakta a keretből a klub olasz válogatott csatárát, Mario Balotellit.

Az olasz válogatott tagjaként 2006-ban világbajnoki címet nyerő Grosso november 5-én vette át a jelenleg 11 forduló után csupán hét ponot gyűjtve a tabella utolsó helyén álló lombardiai csapatot, de máris meg kellett hoznia egy szigorú döntést: kitette a keretből a válogatott csatárt, Mario Balotellit.

"Sem felfújni, sem pedig bagatellizálni nem akarom, ami Marióval történt... de mindenkitől elvárok egy bizonyos fokú intenzitást az edzéseken. Kétségtelen, hogy nagyon tehetséges, de én csak egy pontig tudok neki segíteni" – idézi az AP hírügynökség Grossót, megemlítve, hogy az edző döntése egy csütörtkön, az edzőpályán folytatott nyilvános vita vegeredménye lehet.

A 29 éves csatár az idei szezonban hét bajnoki mérkőzésen lépett eddig pályára, ezeken két gólt szerzett.