Társoldalunk:

Újra csúnyán kikapott a Hertha

2019.11.24. 17:31

Négy meccs óta nyeretlen és zsinórban harmadik meccsén kapott ki a Bundesligában a berlini Hertha. Ante Covic csapata az Augsburg otthonában kapott ki nagyon simán, 4-0-ra.

Az első félidő első felének főszereplője a berlini kapus, Rune Jarstein volt, aki előbb elnézett egy szabadrúgást, ami után Philipp Max szerzett vezetést, majd a 26. percben a kapus eladta a labdát, felrúgott két játékost is, majd gólt kapott, de itt még nem ért véget a vesszőfutása, a durvaságért utólag egy piros lapot is kapott.

A 20 éves Dennis Smarscht kellett becserélni a kapuba, aki az 56. percben nem tudott mit kezdeni Andre Hahn lövésével, pedig talán védhető lett volna a nem túl erős lövés.

Ante Covic magyaráz Maximilian Mittelstädtnek, ki tudja, meddig teheti mégForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Stefan Puchner

A 80. percben egy szabadrúgásfigurát is "megetetett" a Herthával az Augsburg, Florian Niederlechner lőtt a léc alá a lepasszolt szabadrúgás után.

Újabb kínos veresége után a Hertha csak a 14. a tabellán, mindössze két ponttal előzi meg a már kiesőhelyen álló Mainzot, az Augsburg ezzel a sikerrel előzte meg a berlini csapatot. A Hertha 3-2-re kapott ki a Hoffenheimtől, 1-0-ra az Unoin Berlintől, most pedig 4-0-ra az Augsburgtól, a következő meccsén a Dortmundot fogadja majd.