Vágólapra másolva!
A Kisvárda-Honvéd magyar élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés 71. percében kialakult dulakodásban – Hugo Seco és a vendégek futballistája, Gazdag Dániel akadt össze az oldalvonalon – sérülést szenvedett a fővárosiak válogatott középpályása. A játékost a mérkőzés után kórházba szállították, és megállapították, hogy két szalag elszakadt a vállában, műtétre szorul, ebben a naptári évben már nem léphet pályára.

A sajtóban elterjedtek olyan hírek, hogy Hugo Seco még csak bocsánatot sem kért és nem is érdeklődött a megsérült játékos hogyléte felül. A kisvárdai klub honlapja szerint ezzel szemben az az igazság, hogy portugál szélső amint értesült arról, hogy Gazdagot kórházba kell szállítani, azonnal rákeresett a Honvéd játékosának Facebook-profiljára, és

még szombaton, elnézést kérő és a hogyléte felől érdeklődő üzenetet küldött a számára.

Gazdag Dániel súlyos sérülést szenvedett Forrás: honvedfc.hu

Hugo Seco a honlapon keresztül is bocsánatot kért,

és azt is hozzátette, hogy látja, Gazdag Dániel még nem nézte meg az általa küldött üzenetet. A kisvárdai klub szerint történteken ez nem változtat, sajnálják a sérülést, a magyar futballnak is érdeke, hogy mielőbb felépüljön a tehetséges középpályás.