Társoldalunk:

Gareth Bale sosem kérte, hogy távozhasson a Realtól

2019.12.06. 13:33

Ügynöke szerint Gareth Bale "nincs elragadtatva" a helyzetével a Real Madrid labdarúgócsapatánál, ezzel együtt soha nem kérte, hogy távozhasson.

A támadó elkötelezettsége a klub felé akkor kérdőjeleződött meg, amikor a novemberi utolsó Európa-bajnoki selejtező után - ezen a magyarokat győzték le a szigetországiak 2-0-ra - csapattársai társaságában olyan walesi zászlóval ünnepelt, amelyen a következő felirat volt olvasható: "Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben".

Gareth Bale ünneplése bejárta a sportsajtótForrás: Getty - Contributor

A történtek után a szurkolók a Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzésen kifütyülték a 30 éves Bale-t.
"Nincs elragadtatva. Ezzel együtt szerződése van a klubbal és amíg a Real Madrid játékosa, mindent meg fog tenni a csapat sikeréért" - mondta ügyfeléről Jonathan Barnett a BBC-nek. Soha nem kérte, hogy távozhasson. Persze ha jön egy megfelelő lehetőség, amelyet szeretne kihasználni, akkor majd beszélünk a Real Madrid elnökével és meglátjuk, hogyan tovább.Bale 2013 óta a királyi gárda játékosa, akkor a Real 101 millió eurót fizetett érte a Tottenham Hotspurnek. A játékos csütörtökön nem vett részt az edzésen, és a Marca című lap szerint szombaton, az Espanyollal szembeni bajnoki találkozón, valamint a szerdai, Club Brugge elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen nem lesz ott a keretben combsérülés miatt.