Társoldalunk:

Borzalmas támadójátéka miatt szenved az Atlético Madrid

2019.12.07. 08:44

Az Atlético Madrid 0-0-s döntetlent játszott a Villarreal vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának nyitómérkőzésén pénteken. Diego Simeone csapatának a nem túl jó támadójátéka tehát tovább folytatódott.

A madridiak formája továbbra is rendkívül hullámzó: a legutóbbi hat fordulóban egy győzelem mellett negyedszer játszottak döntetlent, a szezon 16. bajnoki mérkőzésén pedig nyolcadszor. Ami viszont még aggasztóbb lehet a madridi drukkerek számára, hogy az elmúlt 13 mérkőzésen mindössze 11 gólt hozott össze a csapat – kevesebb mint egygólos meccsátlag –, míg a legutóbbi 16 La Liga-meccsen négyszer fordult csak elől, hogy egy találatnál többet sikerült összehozni.

A rossz formának köszönhetően csak a 6. helyen áll a spanyol bajnokságban az Atlético Madrid. Igaz, mivel a riválisok, így a Barcelona és a Real Madrid sincsenek csúcsformában, mindössze öt pont a lemaradása az első helytől a Simeone-csapatnak, persze ez csalóka, mivel egy vagy kettő meccsel többet játszott már a madridi együttes a riválisainál. 

La Liga, 16. forduló:
Villarreal-Atlético Madrid 0-0