Vágólapra másolva!
Olasz sajtóértesülések szerint már a héten kinevezik a Napoli edzőjének Gennaro Gattusót, az AC Milan korábbi legendás játékosát.

Ciro Venerato, a CalcioNapoli24 riportere azt állítja, hogy a korábbi világbajnok játékost szerdán mutatják be a Napolinál, akkor is, ha a csapat kedden kiharcolja a továbbjutás a Bajnokok Ligájában Carlo Ancelotti vezetésével.

A 41 éves szakember állítólag hétfő este találkozik a Napoli elnökével, Aurelio De Laurentiisszel, hogy véglegesítsék a megállapodást.

Korábbi játékosa, Gennaro Gattuso válthatja a Napoli kispadján Carlo Ancelottit Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A Napoli jelenlegi edzőjének, a háromszoros BL-győztes Carlo Ancelottinak már egy ideje rosszul áll a szénája. A klubelnök a Roma elleni vereséget követően egyhetes edzőtáborba zavarta a játékosokat, majd Ancelotti nyilvánosan kritizálta ezt a döntését.

Ezt követően a Napoli hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Salzburg ellen a Bajnokok Ligájában, a lefújás után pedig egyetlen játékos sem jelent meg a sajtó képviselői előtt, így tüntetve az elnök edzőtáboroztatása ellen.

A nápolyi csapat pocsék formában van, ugyanis kilenc mérkőzés óta nyeretlen, és csak a 7. helyen áll a Serie A-ban.

Ha Ancelottit szerdán kirúgják, lehet, hogy nem lesz sokáig munka nélkül, ugyanis angol sajtóértesülések szerint az Arsenalnál tárt karokkal várják.