Kulcsemberei nélkül utazott Zágrábba a Manchester City

fbl Horizontal
Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola takes his seat during the UEFA Champions League football Group C match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at the Etihad Stadium in Manchester, north west England on November 26, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Sergio Agüero, David Silva és John Stones sem utazott el Zágrábba, ahol a Manchester City a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek szerdai zárónapján a Dinamo vendégeként lép pályára.

Az angol klub honlapjának tájékoztatása szerint a vasárnapi, manchesteri rangadón kisebb sérülést szenvedett - és az 59. percben ezért lecserélt - Stones kedden nem tudott a társaival együtt edzeni, így Josep Guardiola nem jelölte őt az utazó keretbe. A két héttel ezelőtt megsérült Agüero még mindig különmunkát végzett, miként David Silva sem edzett a csapattal, így a középhátvédhez hasonlóan ők sem utaznak el a Dinamo Zagreb elleni összecsapásra.

A találkozónak az angolok szempontjából már nincs tétje, ugyanis a csoportkör ötödik fordulójában sikerült bebiztosítaniuk nemcsak a továbbjutásukat, hanem a csoportelsőségüket is.