Társoldalunk:

Pogba már nyáron távozhat Manchesterből

2019.12.11. 11:17

Az angol sajtó szerint Paul Pogba napja meg vannak számlálva a Manchester Unitednél, a francia középpályás szinte biztosan távozik 2020 nyarán.

A világbajnok játékos szerződése 2021-ben jár le, de a klub ezt meghosszabbíthatja egy évvel. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy erre nem fog sor kerülni, sőt, Pogba nem fogja kitölteni a szerződését. A Sportsmail úgy tudja, a United két középpályást is kinézett magának, méghozzá az ajaxos Donny van de Beeket és az Atlético focistáját, Saul Niguezt.

A Unitednek is érdekében állna a közeljövőben túladni Pogbán, hiszen most még kapna érte pénzt, 2021-ben viszont ingyen távozhat. Habár Ole Gunnar Solskjaer, a klub vezetőedzője azt nyilatkozta, Pogba nem eladó, a tervezett lépések, valamint a McTominay-Fred páros közelmúltbeli játéka a középpályán azt mutatja, hogy a francia létszámfölöttivé vált, és egyébként sem volt bevethető az elmúlt két és fél hónapban.

A még mindig csak 26 éves világbajnok a Real Madridot és a Barcelonát jelölte meg lehetséges célpontként, kérdés, hogy az említett klubok igényt tartanak-e rá.