Társoldalunk:

Ezzel a tizeneggyel kezd Ferencváros a Ludogorec ellen

2019.12.12. 20:16

Egy órával a razgradi találkozó előtt mindkét szakvezető kihirdette a kezdőcsapatát. A Ferencváros, ahogy azt a szerdai edzés után sejteni lehetett, nem számíthat a rutinos válogatott védő, Lovrencsics Gergő játékára.

Szergej Rebrov a hátsó négyesben így Marcel Heister, Frimpong és Blazic mellett Botka Endrére számíthat. A középpályán Sigér Dávidnak és Igor Haratinnak kell megszereznie a labdákat az ellenféltől, a támadásokról pedig egy gyorsnak és hatékonynak tűnő kvartett gondoskodik majd. 

A Ferencváros kezdője: Dibusz Dénes - Marcel Heister, Abraham Frimpong, Miha Blazic, Botka Endre - Sigér Dávid, Igor Haratin - Isael - Tokmac Nguen, Franck Boli, Olekszandr Zubkov

A Ludogorec szakvezetője, Alekszi Zseljazkov annyiban lepte meg a szurkolókat, hogy a két csapat budapesti csoportmeccsén remeklő brazil támadó, az akkor két gólt is szerző Rafael Forster ezúttal csak a kispadon kapott helyet.

A Ludogorec kezdője: Iliev - Nedjalkov, Grigore, Terziev, Cicinho - Badji, Anicet Abel, Marcelinho - Wanderson, Lukoki, Keserü