Rebrov az Európa-liga búcsú után is büszke a játékosaira

Razgrad, 2019. december 11. Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a csapat edzésén egy nappal a labdarúgó Európa-liga csoportkörében játszott Ludogorec-Ferencváros mérkőzés előtt a Ludogorec Arénában, a bulgáriai Razgradban 2019. december 11-én. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Szergej Rebrov a Ferencváros vezetőedzője higgadtan nyilatkozott az Európa-liga csoportkörének utolsó mérkőzését követően, amelyen a Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a bolgár Ludogorec otthonában, amellyel búcsúzott a sorozattól.

"Most játszottunk a legjobban a Ludogorec elleni négy meccs során. Az első perctől kezdve megvoltak a helyzeteink, az első félidőben járt volna nekünk egy büntető, de meg kell hagyni, hogy a bolgár csapat nagyon jól kontrázott. Büszke vagyok a játékosokra, mert az utolsó meccs utolsó percéig megvolt az esélyünk a továbbjutásra. Most a regeneráción a sor, haza utazunk, és jöhet a következő meccs. Mondtam a játékosoknak, hogy, ha jövőre szeretnének újra az európai kupaporondon szerepelni, akkor otthon is jól kell teljesíteniük. Köszönjük a szurkolóknak, akik elkísértek bennünket és végig szurkoltak nekünk" – mondta Rebrov a mérkőzést közvetítő Sport TV-nek.