Hatalmasat bakizott a kapus a PSG-sztár lövése után - videó

Horizontal, Ángel Di María, PSG
Paris Saint-Germain's Argentinian forward Angel Di Maria celebrates after scoring a goal during the French League Cup round of sixteen football match between Le Mans FC and Paris Saint-Germain (PSG), on December 18, 2019, at the MMArena Stadium, in Le Mans, northwestern France. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia Ligakupa nyolcaddöntőjében a Paris Saint-Germain 4-1-re nyert a Le Mans vendégeként, így könnyedén jutott a következő fordulóba. Igaz, ebben nagy segítségére volt a sztárcsapatnak a hazaiak kapusa, Pierre Patron, aki amellett, hogy nem igazán volt magabiztos a meccsen, egy hatalmas bakit is elkövetett.

A PSG a brazil sztár, Neymar nélkül is nagyon gyorsan eldöntötte a legfontosabb kérdéseket, már az első játékrészben háromgólos előnyre tett szert. A második félidőben így már nem kellett megszakadnia a párizsi együttesnek, amely azonban a 47. percben így is tudta növelni az előnyét:

Ángel Di María távoli lövése után azonban a kapus, Pierre Patron szerencsétlenkedése is kellett, hogy a labda áthaladjon a gólvonalon.

Hat perccel később Harisson Manzala révén még szépíteni tudott a Le Mans, de a PSG így is könnyedén verte ki a másodosztályú ellenfelét a Ligakupából.