A Lazio szeretné leigazolni Szoboszlai Dominikot

Szoboszlai
Salzburg's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai celebrates scoring during the UEFA Champions League Group E football match Salzburg v Genk in Salzburg, Austria, on September 17, 2019. (Photo by JOE KLAMAR / AFP)
Vágólapra másolva!
A La Gazetta dello Sport azt írja, hogy az olasz bajnokságban szereplő római Lazio kölcsönvenné a Salzburgtól a magyar válogatott játékosát, Szoboszlai Dominiket.

A cikkben azt írják, hogy az első megállpodás fél évre szólna és kölcsönadást jelentene, de ebben a megállapodásban már benne van a végleges megvásárlás lehetősége is.

Az olasz sportújság azt is megírta, hogy a magyar játékos ára 30 és 35 millió euró közé esne.

"Gazzetta dello Sport": Lazio plant Szoboszlai-Deal - Sky Sport Austria

(APA) - Nach den Abgängen von Erling Haaland zu Borussia Dortmund und von Takumi Minamino zu Liverpool könnte Fußball-Meister Red Bull Salzburg bald den nächsten Spieler verlieren. Lazio Rom signalisiert Interesse für Dominik Szoboszlai. Laut "Gazzetta dello Sport" sind die Römer bereit, dem 19-jährigen Mittelfeldspieler sofort einen Leihvertrag mit Pflichtübernahme im kommenden Juni anzubieten.

A hírek szerint azonban nemcsak a római csapat érdeklődik élénken Szoboszlai iránt. Korábban arról is lehetett olvasni, hogy a Premier League-ben szereplő Arsenal is figyeli a magyar válogatott játékosát.

Egyesek úgy fogalmaztak, hogy Szoboszlait "fél Európa" figyeli, de ebben azért van némi túlzás.

A Lazio jelenleg a 3. helyen áll az olasz bajnokságban, amely automatikus BL-indulást jelentő helyezés. A római együttesnek 36 pontja van és 6 pont a hátránya a listavezető Juventus és a második helyezett Internazionale mögött.