Ibrahimovic: Több ajánlatom volt, mint tíz évvel ezelőtt

Horizontal
Zlatan Ibrahimovic újra segítene a Milannak
Vágólapra másolva!
Visszatért a Milanhoz Zlatan Ibrahimovic, meg is tartotta első sajtótájékoztatóját. A 38 éves klasszis elmondta, mindent megtesz majd a milánói klubért, hogy meginduljon a tabellán fölfelé.

„38 éves vagyok, de több ajánlatom volt, mint tíz évvel ezelőtt, de a Milan mellett döntöttem. Barcelona után itt kaptam vissza a boldogságot. Érzem az elvárásokat, nagyon jó a kapcsolatom a szurkolókkal, de készen állok. Remélem, minél hamarabb be is mutatkozhatok a csapatban" – kezdte első sajtótájékoztatóját második milanos korszakában Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic újra segítene a Milannak Forrás: AFP/Marco Bertorello

„Az utolsó amerikai meccsem után Maldini felhívott, sokat beszélgettünk. Beszéltem Bobannal is, majd eltelt egy hónap, az Atalanta elleni meccs után pedig sokan hívtak. Nem volt nehéz döntés, 2012-ben távoztam, de az nem egészen az én döntésem volt, így alakult. A csapat nem brillírozik, de hosszú még a szezon. A Milan mindig a Milan marad. A csapat változott, jó lenne, ha Boban és Maldini is játszhatna, de azért én is segíthetek.

Soha nem féltem a kemény munkától, visszatértem a sérülésem után. Nem vagyok olyan, mint tíz éve, de pontosan tudom, mit bírok. Csapatként kell fejlődnünk, ezért pedig mindent megteszek majd. Ha az ellenfelek fütyülnek majd, nem zavar, annál nagyobb adrenalin lesz bennem, amire pedig szükségem van."

A Milan legközelebb hétfőn lép pályára, a Sampdoria csapatát fogadja majd.