Nagyon erős ellenfelek várnak a Fradi focicsapatára

Fradi
Budapest, 2019. december 8. Olekszandr Zubkov (k) gólját ünneplik a Ferencvárosi TC játékosai a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában a Puskás Akadémia ellen játszott mérkőzésen Groupama Arénában 2019. december 8-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (OTP Bak Liga) éllovasa, a Ferencváros Benidormba utazik január 7-én, kedd reggel. A fővárosi csapat előzetes programja némileg megváltozott, két új ellenfél is bekerült a felkészülési mérkőzések sorába, valamint kiderültek a kezdési időpontok.

A fradi.hu kiemelte, hogy mint minden esetben, ez ezúttal is csak tervezett program, amely még több szempontból is változhat. Már január 10-én, pénteken pályára lép az FTC Spanyolországban, a tavalyi belga bajnok Genkkel csap össze először. Egy nappal később a német Bundesliga 1-es Union Berlinnel találkozik.

Gőzerővel készül a Fradi az NB I folytatására Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Következő héten, január 15-én a Bundesliga 2 listavezetőjével, az Arminia Bielefelddel játszanak, míg 16-án a Hannover helyett a Köln U21-es csapatával futnakk össze. Január 20-án két mérkőzést is lejátszanak: előbb ismét egy német másodosztályú klubbal, a Wehennel találkoznak, majd a román bajnoki címvédő és jelenlegi éllovas CFR 1907 Cluj együttesével zárják a napot.