Társoldalunk:

A Haladás nagy visszatérője máris magyarázkodhat a szurkolóknak

2020.01.09. 09:13

A 29 esztendős szombathelyi születésű Devecseri Szilárd a Haladásban nevelkedett, a megyeszékhelyen lett profi futballista, majd 2015 nyarán Mezőkövesdre igazolt – ám egy év múlva visszatért Szombathelyre. Másfél évig zöld-fehérben futballozott, majd 2018 februárjában Zalaegerszegre igazolt. Devecseri közös megegyezéssel felbontotta nyárig érvényes szerződését és fél plusz két évre a Haladáshoz került. Most pedig már a szurkolóknak kénytelem magyarázkodni egy korábbi eset miatt. 

Devecseri szerződtetését nem minden Haladás-szurkoló fogadta örömmel. A játékos a ZTE csapatkapitányaként a 4-0-ra megnyert kaposvári bajnoki után a szurkolóktól kapott megafonnal a kezében vezényelte a vasi drukkerek ősi ellenségének számító kék-fehér tábort.

Devecseri Szilárd visszatérését nem minden szurkoló fogadta kitörő örömmelForrás: haladas.hu

„A ZTE-nél az a szokás, hogy győztes meccs után a csapatkapitány kapja meg a megafont – mondta Devecseri. – Mivel én voltam a kapitány, rám várt a feladat – ilyen egyszerű a történet. Másrészt bennem volt még a győzelem és a gólom okozta öröm, így nem is gondolkodtam, tettem, amit egy kapitánynak tennie kell. Sokan elfelejtik, elsősorban nem szurkoló, játékos vagyok – azért a csapatért küzdök, ahol játszom" – árulta el a védő a Haladás honlpajának.