Társoldalunk:

A Manchester United legjobbja kihagyhatja a Liverpool elleni rangadót

2020.01.16. 16:56

Kérdéses a vasárnapi, Liverpool elleni játéka Marcus Rashfordnak, a Manchester United egyik legjobb formában lévő labdarúgójának.

A Vörös Ördögöket irányító Ole Gunnar Solskjaer szerint a bajnokságban 14 gólnál tartó támadó hátsérülése a Wolverhamptonnal szembeni szerdai FA-kupa-mérkőzésen (1-0) lett a korábbinál súlyosabb. 

A következő napokban teszteljük, milyen állapotban van, egyelőre nem tudom, vasárnap számíthatok-e rá"  - fogalmazott a norvég szakember. Hozzátette, az angol válogatott csatárt nem akarta játszatni a kupameccsen, mert már egy ideje bajlódik a hátával, ugyanakkor be kellett cserélnie a mérkőzés megnyerése érdekében. Solskjaer elmondta, mindent meg fognak tenni, hogy Rashford a hétvégére játékra alkalmas állapotba kerüljön.

Marcus Rashford a Manchester United legeredményesebb játékosaForrás: AFP/Paul Ellis

A Liverpool 21 forduló után veretlenül, 20 győzelemmel vezeti a Premier League-et, egyetlen pontvesztése éppen a Manchester United ellen volt: októberben az Old Traffordon 1-1-es döntetlen született. Az MU jelenleg ötödik, a hátránya 27 pont az éllovashoz képest.