Vágólapra másolva!
Az OTP Bank Liga góllövőlistáját nyolc találattal vezető Feczesin Róbert az Újpest FC-ből az NB II-es Vasasba igazolt. A 12-szeres lila-fehér szurkolók többsége nem a rá haragszik, hanem a klubvezetésre, amely nem őt tudta megtartani. A 33 éves támadó a közösségi-oldalán érzelmes üzenettel búcsúzott el a lila-fehérek szurkolóktól.

A 33 éves támadó a közösségi-oldalán érzelmes üzenettel búcsúzott el a lila-fehérek szurkolóktól.

"Gondolhatjátok, hogy nem így terveztem. Volt bennem izgalom, egyfajta drukk, amikor visszatértem Újpestre, nem tudtam, hogy mire számítsak. Aztán amit tőletek kaptam, az mindent felülmúlt!

Nekem ti vagytok az Újpest. Büszke vagyok az elmúlt időszakra, mindig különleges emlék marad. Hiányozni fogtok, és remélem, ti is mindig jó szívvel gondoltok majd vissza rám. Én megpróbáltam mindent. Az Újpest ti vagytok. Sok sikert Újpest" – olvasható Feczesin Róbert búcsúüzenet, amiből az jön le, hogy szeretett volna Újpesten maradni.

Feczesin Róbert érkezésével jobb lett az Újpest támadójátéka Forrás: ujpestfc.hu

A közösségi oldalakat böngészve megfigyelhető, hogy az újpesti szurkolók korántsem Feczesin Róbertre haragszanak az eligazolása miatt, hanem az Újpest FC belga tulajdonoságra, Roderick Duchatelet-re, aki évek óta képtelen érdemben megerősíteni a csapatot.

Amikor Feczesin nyáron az Újpest FC-hez igazolt, köttetett egy megállapodás, mely szerint, ha az őszi szezon vége után jobb ajánlatot kap, akkor a klub nem gördít elé akadályt, szabadon igazolható játékosként távozhat.