Társoldalunk:

Kiütéses Fradi-győzelemmel indult az NB I tavaszi szezonja - videó

2020.01.25. 16:50

A Ferencváros-Paks meccsel elkezdődött az NB I tavaszi szezonja, a szokásoktól eltérően már január végén. A Fradi egyelőre úgy tűnik, átmentette őszi formáját az új évre is, simán nyert Rebrov csapata.

A Ferencváros a Dibusz - Lovrencsics, Blazic, Otigba, Civic - Sigér, Haratin - Isael, Tokmac, Zubkov - Boli összeállításban kezdett a paksiaknál a kezdőben szerepelt az exfradista Böde Dániel, aki eligazolása óta először szerepelhetett a Groupama Arénában.

Az idény eleji forma nem látszódott a Fradi játékosain, Zubkov már a 3. percben megszerezte a tavaszi szezon első NB I-es gólját.

A gyors gól után nyugodtan focizhatott a Ferencváros, az ellenfélnek pedig nem igazán akadt komoly lehetősége, Dibusz Dénest nem állították megoldhatatlan feladat elé. Az első félidő végén megduplázta előnyét a címvédő listavezető, Franck Boli is betalált.

A második félidő is gyors Fradi-góllal indult, a brazil Isael csavart középre egy szabadrúgás után, a labdája pedig érintés nélkül Rácz kapujában kötött ki.

A folytatásban sem forgott veszélyben a Fradi kényelmes vezetése, sőt, Zubkov megszerezte második gólját is, miután Boli lépte át okosan a labdát.

Az utolsó 20 percre beállt Varga Roland mellett az egyik új szerzemény, az argentin Gaston Lódico, majd az utolsó negyedórára Vécsei Bálint is a hazai csapatban, a paksiak a mindössze 17 éves Szendrei Ákost vetették be.

Több gól már nem született a meccsen, Vargának volt még egy komoly helyzete, de maradt a 4-0-s hazai siker.