Vágólapra másolva!
A Puskás-díjas fiatal támadóra, Zsóri Dánielre továbbra is számít a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő MOL Fehérvár FC szakmai stábja, adott esetben azonban a Vidi kooperációs partnerénél, a másodosztályú Budaörsnél is pályára léphet.

2019 augusztusában kötött kooperációs szerződést a MOL Fehérvár és a Budaörs SC, így ősszel már több 21 éven aluli játékos is szerepelt az NB II-es együttesben.

Tavasszal Zsóri Dánielre is számíthat a Budaörs,

amennyiben a Vidi első csapatában nem lép pályára – számolt be a fehérvári klub honlapja.

Zsóri Dániel az NB II-ben is bizonyíthat Forrás: molfehervarfc.hu

"Zsóri Dani továbbra is a Vidi első keretéhez tartozik, számítunk rá, természetesen az első csapattal is edz, azonban úgy ítéltük meg, hogy

amennyiben nincs meg a megfelelő meccsszáma, a rendszeres játéklehetőség miatt lehetősége lesz kooperációs partnerünknél, a Budaörsnél is pályára lépni.

Mindez azt jelenti, hogy tavasszal nemcsak Joan Carrillo, hanem adott esetben Bognár György, a Budaörs szakmai igazgatója is számíthat Dani játékára. Fiatal játékosunk további fejlődése érdekében ez a legmegfelelőbb döntés" - nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató.

A Budaörs SC egyébként 2-1-re kikapott az FTC-től a vasárnap felkészülési mérkőzésen, a budaörsiek gólját pedig Zsóri Dániel szerezte tizenegyesből.