Társoldalunk:

Marad a Manchester Citynél a brazil válogatott focista

2020.01.28. 16:28

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City szerződést hosszabbított a brazil válogatott játékosával, Fernandinhóval. A 34 éves játékos 202 nyaráig írt alá a manchesteri klubnál.

A Manchester City kedden a Twitter-oldalán közölte, hogy az 53-szoros brazil válogatott labdarúgó meghosszabbított a szerződését, így 2021-ig marad a csapatnál. A korábbi kontraktusa idén nyáron járt volna le.

Marad a Manchester Citynél FernandinhoForrás: Manchester City/Twitter

Ennél jobb dolog nem is történhetett volna velem. Nagyon hálás vagyok a csapatnak és a szakmai stábnak is, nélkülük nem történhetett volna meg a hosszabbítás. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kapcsolatom lesz majd a klubbal és a szurkolókkal. Minden nap hálás vagyok ezért. Arra összpontosítok, hogy továbbra is sikeresek legyünk" – mondta a rutinos középpályás.

A Copa América győztes focista 2013-ban igazolt a Cityhez, és azóta meghatározó játékosa Pep Guardiola csapatának, a jelenleg is zajló szezonban 20 mérkőzésen lépett pályára a Premier Legaue-ben, a Bajnokok Ligájában pedig ötször. Gólt még nem szerzett.