Messi vezetésével könnyedén nyert a Barcelona a kupamérkőzésen - videó

fbl Horizontal
Barcelona's Argentine forward Lionel Messi (L) celebrates after scoring the opening goal during the Spanish league football match between FC Barcelona and Granada FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on January 19, 2020. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
Csütörtök este a spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjében a Barcelona a szintén a La Ligában szereplő Leganes együttesét fogadta. Lionel Messi vezérletével a hazai csapat magabiztos, 5-0-s győzelemmel ment tovább a sorozatban.

Már az 5. percben megszületett a mérkőzés első hazai gólja, Griezmann passzolt közelről a kapuba egy szép összjátékot követően.

Öt perccel később ismét a Barcelona szurkolói örülhettek, azonban a játékvezető a VAR segítségét is igénybe véve végül les miatt érvénytelenítette a második hazai gólt. A 27. percben már nem volt szükség videós elemzésre, Messi szögletét Lenglet fejelte a kapuba, 2-0-ra módosult az eredmény.

A második játékrészben negyedórát kellett várni az újabb hazai gólra, ezúttal Messi volt az elkövető, szép cselek végén lőtt a hálóba.

A negyedik Barcelona gólt a csereként beállt Arthur szerezte, a 72. percben érkezett, és a 79. percben már gólnak örülhetett, amivel 4-0 lett az állás.

Az utolsó, ötödik gólt újra Messi szerezte, a Barcelona 5-0-val kiütötte ellenfelét a kupából.