Társoldalunk:

Durván odaszólt a bírónak Neymar a bajnoki lefújása után - videó

2020.02.02. 08:34

A Paris Saint-Germain csapata 5-0-ra győzött hazai pályán a Montpellier elleni bajnokin. A találkozót végigjátszó brazill sztár, Neymar mégsem volt maradéktalanul elégedett, ami egy meglehetősen ronda szóváltásban öltött testet a lefújás után.

A Ligue1-et magabiztos előnnyel vezető párizsi csapat több mint 80 percet emberőlnyben játszva simán verte a vendégeket. Neymar nem rúgott gólt, de adott egy gólpasszt Kylian Mbappénak, a lefújás után pedig összetűzésbe keveredett a találkozó játékvezetőjével, Jerome Brisard-ral.

Neymar az ellene elkövetett szabálytalanságok miatt reklamált, miközben a játékvezető a brazil párizsi csapattársával, Marco Verrattival beszélgetett az öltözőfolyosón. A bíró angolul válaszolt, és azt mondta Neymarnak, hogy beszéjen franciául, mire a brazil sztár annyit válaszolt: "beszéljen franciául a seggem", majd elviharzott.

Neymar egyébiránt az olyan szabálytalanságokat vehette rossznéven, mint az alábbi, amikor a vendégek egyik játékosa láthatóan szándékosan rúgta meg hátulról, mégsem kapott sárga lapot. Mondjuk, azt nem tette ki az ablakba, amit után a braziltól kapott cselek formájában: