Klopp csak a laptopján figyeli majd a Liverpool kedd esti meccsét

775462144 fbl Horizontal
Liverpool's German manager Jurgen Klopp gestures from the sidelines during the English FA Cup fourth round football match between between Shrewsbury Town and Liverpool at the Montgomery Waters Meadow Stadium in Shrewsbury, north-west of Birmingham in England on January 26, 2020. (Photo by Anthony Devlin / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Liverpool vezetőedzője és az első csapat is előre megbeszélt pihenőjét tölti, így hiába kell újrajátszania a Liverpoolnak az FA-kupában, Jürgen Klopp csak laptopon követi majd az eseményeket.

Kedd este a Liverpool a Shrewsbury csapatát fogadja, de a negyedik körös meccs újrajátszásan nem lesz sok ismerős arc, ugyanis a sűrű program miatt erre az időszakra tervezett pihenőt a csapat. Klopp pedig nem változtatott ezen egy FA-kupa meccs miatt sem.

Jürgen Klopp mindent alárendel a Premier League-nek Forrás: AFP/Anthony Devlin

A csapatot Neil Critchley vezeti majd, ő az U23-s csapat edzője. A harmadosztályú csapat ellen akár 50 ezer néző előtt is szerepelhetnek az Anfielden.

Nem ez lesz az első alkalom ebben a szezonban, hogy Klopp kihagyja csapata meccsét, decemberben, az Aston Villa ellen a Ligakupában nem szerepelhettek a legjobbak, mert a Liverpool a klubvilágbajnokságon is érdekelt volt.

A Villa ellen Jürgen Klopp üzenetet küldött a félidőben, könnyen lehet, hogy ezúttal is próbálja majd motiválni a játékosokat. A Liverpool csapatkapitánya a mindössze 19 éves Curtis Jones lesz.