Lemarad a Liverpool elleni BL-párharcról az Atlético sztárja

fbl Horizontal
Atletico Madrid's English defender Kieran Trippier eyes on the ball during the UEFA Champions League football match between Club Atletico de Madrid and Lokomotiv Moscow at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on December 11, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Megműtötték kedden Kieran Trippier-t, az Atlético Madrid ágyéksérüléssel bajlódó angol labdarúgóját.

A 29 éves védőről, aki az elmúlt négy tétmérkőzést kihagyta, a madridi klub közölte, hogy a konzervatív gyógykezelés nem hozta meg a kívánt eredményt, így az orvosi stáb az operáció mellett döntött.

Egyelőre nem tudni, hogy Trippier-nek mennyi időt kell kihagynia, a spanyol sajtó szerint körülbelül egy hónapig nem lesz bevethető. Így minden bizonnyal hiányzik majd a soron következő Bajnokok Ligája-mérkőzésről is, amikor az Atlético február 18-án a címvédő Liverpoolt fogadja a nyolcaddöntő első felvonásán.

Kieran Trippier-t meg kellett műteni Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Diego Simeone vezetőedzőnek nincs könnyű dolga az összeállítást illetően, hiszen sérülés miatt több játékosára - Álvaro Moratára, Joao Felixre, Diego Costára, Kokéra, José Giménezre és Santiago Ariasra - sem számíthat, ráadásul a szombati bajnokin Felipe eltiltás miatt nem léphet pályára.

Az angol válogatott Trippier tavaly nyáron szerződött a madridiakhoz, akiknél alapembernek számított, a szezonban 22 tétmérkőzésen lépett pályára.