Messi miatt kirúghatja Eric Abidalt a Barcelona

Jean Clair Todibo, New Player Of FC Barcelona FOOTBALL FCB FC Barcelona Camp Nou Stadium Urbanandsport NurPhoto sports news SPEECH SPOKESPERSON EVENT Public speaking MEDIA business Job person MAN new player of FC Barcelona presentation of Jean Clair Todib
Eric Abidal during the presentation of Jean Clair Todibo as a new player of FC Barcelona, on 01 February 2019, in Barcelona, Spain. (Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Barcelona sportigazgatója, Eric Abidal a játékosokat kritizálta egy interjúban a Barcelona korábbi edzőjének, Ernesto Valverdének kirúgása miatt. Messi a közösségi médiában válaszolt a klubvezetőnek, akit megbeszélésre vár a Barcelona elnöke.

Lionel Messit főleg az zavarta, hogy Abidal név nélkül kritizálta a játékosokat, így mindenkit „besározott". Messi szerint pedig nem vállalja a döntéseinek, azaz Valverde menesztésének következményeit.

Messi nekiment a klubvezetésnek, extrém esetben el is mehet

Nagyon feszült a helyzet Barcelonában. A klub sportigazgatója, Eric Abidal szerint a játékosok hibája, hogy edzőt kellett váltani. Lionel Messi nyilvánosan reagált a francia szavaira, neveket vár tőle. A Barcelona hatszoros aranylabdás klasszisa, Lionel Messi, tőle szokatlan módon nyilvánosan vonta kérdőre a klub sportigazgatóját, korábbi csapattársát, Eric Abidalt.

A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu értekezletet hívott össze, amin még szerdán megvitatják Eric Abidal jövőjét a klubnál.

Messi és Abidal korábban együtt fociztak a Barcelonában, de úgy tűnik, az argentin nem elégedett a klubvezetéssel, ugyanis nem rá jellemző, hogy nyilvánosan kritizálja saját klubját.