Társoldalunk:

Lengyelországba igazolt a Diósgyőr csapatkapitánya

2020.02.13. 19:46

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Diósgyőri VTK védője, Tamás Márk Lengyelországban folytatja a pályafutását.

Tamás Márk 2015 óta 115 bajnokit játszott a DVTK mezében, ezek közül sokszor csapatkapitányként. Most átigazolási díj ellenében a lengyel élvonalbeli ¦l±sk Wrocław csapatában folytatja pályafutását – számolt be a dvtk.eu.

Tamás Márk Lengyelországban folytatjaForrás: dvtk.eu

„Nagyon sok barátot szereztem az elmúlt négy és fél év alatt Diósgyőrben és Miskolcon, de a legfontosabb, hogy itt ismertem meg a kislányom édesanyját is - nyilatkozta búcsúzóul Tamás Márk. - Köszönöm a bizalmat és a sok segítséget a tulajdonos úrnak, Leisztinger Tamásnak, Sántha Gergelynek, Benczés Miklósnak, hogy elfogadták ezt a lehetőséget, illetve a szakmai stábnak és Feczkó Tamásnak, aki maximálisan támogatott mindenben es rengeteget segített, amióta itt van. Az elmúlt években minden egyes mérkőzésen megtettem mindent, ami tőlem telt, azért, hogy a DVTK ma is az élvonalban harcolhasson a pontokért. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben komolyabb célokért küzdhet majd a Diósgyőr, ezért most az egyik szemem sír. Sajnálom, hogy a jövőbeli sikereknek én már nem lehetek a részese, de most egy új kihívásnak kell megfelelnem. Ezentúl én is csak egy leszek a többezer DVTK-szurkoló közül, ha lesz rá lehetőségem, akkor én is a lelátóról fogom buzdítani a csapatot! Megtiszteltetés volt minden egyes perc, amikor viselhettem a csapatkapitányi karszalagot. Mindig jó szívvel fogok visszaemlékezni az itt töltött évekre. Sok sikert kívánok a klubnak és a szurkolóknak is! Hajrá, Diósgyőr - zárta Tamás Márk.