Társoldalunk:

Dzsudzsák gólt lőtt volt csapatának - videó

2020.02.14. 17:29

Dzsudzsák Balázzsal az al-Ittihad Kalba vezetői egy órával az átigazolási időszak vége előtt közölték, hogy nem tartanak rá igényt, de a sorsa hamar elrendeződött, mert egy sokkal jobb csapathoz került. Távozása után egy héttel Dzsudzsák már az Al-Ain színeiben lépett pályára korábbi klubja otthonában, és a bemutatkozó mérkőzésén góllal bosszulta meg, ahogy a klubvezetők bántak vele.

A magyar válogatott csapatkapitányáról a korábbi klubjának elnöke azt mondta, hogy a teljesítménye mind védekezésben, mind támadásban megkopott az utóbbi időben. Nem is beszélve arról, hogy már 33 éves, nem tud már olyan teljesítményt nyújtani, amit a posztja megkövetel.

Bő egy héttel később kezdőként lépett pályára volt csapat ellen, az Al-Ain-szurkolók ráadásul egy hatalmas lila-fehér „Hello Dzsudzsák" drapériával köszöntötték. A rendkívül kiélezett mérkőzésen az al-Ittihad Kalba remekül tartotta magát, végül a 71. percben, 2-1-es vendégvezetésnél Dzsudzsák gólja döntötte el a három pont sorsát.

A meccset végül 4-1-re nyerte meg az Al-Ain, miután a 93. percben a brazil Caio Canedo is gólt lőtt. Dzsudzsák csapata ezzel feljött a tabella második helyére, míg korábbi klubja a 11. helyen áll, egy pontra a kiesőzónától.