Társoldalunk:

Átverte az NB I-es csapatot a brazil kapus, mégsem vonul vissza

2020.02.18. 15:54

Korábban úgy volt, hogy visszavonul a labdarúgástól a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Kisvárda kapusa, Felipe, azonban most mégis új csapatot talált magának.

Felipe télen kezdeményezte a szerződése felbontását a magyar élvonalbeli klubnál, mivel a 36 éves kapus a térproblémái és a családja miatt úgy döntött, hogy visszavonul a labdarúgástól.

Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója korábban a közmédiának úgy nyilatkozott, hogy a játékos január 3-án küldött levelében értesítette a klubot döntéséről.

A brazil Felipe jól átverte a KisvárdátFotó: Hirling Bálint - Origo

"Az volt a problémám, hogy nem abban az időpontban közölte ezt velünk, amikor ő már érezte, hogy nem akar visszajönni, tehát december közepén, amikor még lett volna időnk felkészülni a kialakult helyzetre" - fogalmazott Révész, aki azt is elmondta, hogy a kapus indoklását el tudja fogadni, és megérti a csapat vezetősége. Tájékoztatása szerint Felipe nem akar más csapathoz igazolni, nem azért megy el, hogy több pénzt keressen, hanem arról van szó, hogy túl van már pályafutása zenitjén, és szeretne a jövőben a családjára figyelni.

Ehhez képest a 2008-ban a Corinthiansszal élvonalbeli bajnoki címet szerző Felipe hétfőn a brazil Série C-ben szereplő Botafogo együtteséhez igazolt, amelyet az új klubja jelentett be hivatalosan.