Vágólapra másolva!
Paul Pogba manchesteri jövője körül egyre több a kérdőjel. A világbajnok francia hónapok óta sérüléssel bajlódik, az ügynöke a Juventus igazgatójával tárgyal és a Chelsea elleni bajnoki előtt percekkel tweetlet Ole Gunnar Solskjaernak címezve.

Ole Gunnar Solskjaernak érthetően elege van abból, hogy folyamatosan Paul Pogba jövője a téma. A Manchester United játékosa hónapok óta sérüléssel bajlódik, a stábja környékéről pedig folyamatosan olyan hírek érkeznek, hogy a játékos távozni akar Manchesterből.

Mino Raiola, a játékos ügynöke a Chelsea elleni, a Bajnokok Ligája-indulás szempontjából sorsdöntő meccs előtt tweetelt, Solskjaernak üzent.

„Paul nem az enyém, és egészen biztosan nem Solskjaer tulajdona. Paul Paul Pogbáé. Senki nem birtokolhat egy emberi lényt, már elég régóta így van ez az Egyesült Királyságban, és mindenhol máshol. Remélem, Solskjaer nem azt akarja sugallani, hogy Paul a foglya.

Mielőtt Solskjaer hozzászólna valamihez, jobb lenne, ha tájékozódna a kontextusról, amiben a szöveg elhangzott. Szabad ember vagyok, aki azt gondol és mond, amit akar. Eddig talán kedves voltam hozzá, Solskjaernak pedig emlékeznie kellene arra, amit nyáron mondott Paulnak.

Azt hiszem, Solskjaer sok dolog miatt lehet frusztrált, és most ez jött ki belőle. Solskjaernak más dolgok miatt kellene aggódnia, legalábbis én így tennék az ő helyében" – írta a sztárügynök Twitteren nem sokkal a Chelsea elleni bajnoki előtt.

Raiola előző héten arról beszélt, hogy egyeztetett a Juventus igazgatójával, Pavel Nedveddel Pogba esetleges visszatéréséről.

Paul Pogba és Ole Gunnar Solskjaer kapcsolata jól indult, kérdés, mi lesz ezután Forrás: AFP/Ian Kington

„Én nem beszéltem Minóval, az biztos. És nem, nem ültem le Paul Pogbával, hogy mondja azt Mino Raiolának, amit mondania kellene, Paul a mi játékosunk és nem Mino Raioláé" – mondta korábban Solskjaer, minden bizonnyal erre reagált Raiola.

A Chelsea elleni 2-0-ra megnyert meccs után Solskjaer elmondta, nem akar üzengetni újságírókon keresztül Raiolának, ugyanis bármikor beszélhet vele ő maga is.

Arra a kérdésre pedig, hogy ez meg fog-e történni, azt mondta: „Nem valószínű".

Folytatása következik.