Rohadéknak nevezte Lionel Messit egy spanyol edző - videó

Messi, Barcelona
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (R) vies with Eibar's Spanish defender Anaitz Arbilla during the Spanish league football match between SD Eibar and FC Barcelona at the Ipurua stadium in Eibar on February 17, 2018. / AFP PHOTO / ANDER GILLENEA
Vágólapra másolva!
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Eibar edzője, nem mindennapi stílusban nyilatkozatott tett a hétvégi, Barcelona elleni mérkőzés előtt. Jose Mendilibar a katalán sztárcsapat világklasszisát, Lionel Messit bizarr módon dicsérte.

Mendilibar a két csapat mérkőzése előtti sajtótájékoztatón kapott egy kérdést Lionel Messivel kapcsolatban, hogy vajon pályára lép-e majd az argentin támadó a meccsen, vagy a keddi, Napoli elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő miatt pihenőt kap az edzőjétől, Quique Setiéntől. A válasz elég bizarra sikerült.

Lionel Messit rohadéknak nevezte az Eibar edzője Forrás: AFP/Ander Gillenea

„Nem hiszem, hogy pihenni fog. A rohadék mérkőzés közben szokott inkább pihenni.

Tudja, mikor kell játszania, és mikor pihenhet. Jobban elfáradna, ha a lelátóról kellene néznie a találkozót. Még az Osasuna edzője voltam, amikor úgy volt, hogy lázas és nem fog játszani, majd beállt és rúgott két gólt, ki is kaptunk 4-0-ra" – mondta Jose Mendilibar.