Társoldalunk:

Óriási góllal nyert a Napoli a Brescia ellen az olasz bajnokságban - videó

2020.02.21. 22:36

Az olasz első osztályú bajnokság 25. fordulójának péntek esti mérkőzésén a 33 pontos Brescia a szintén 33 pontos Napolit fogadta. A találkozó első gólját a hazaiak szerezték egy szögletből a 26. percben, majd a második játékrészben a vendégek kevesebb, mint öt perc alatt megfordították a meccset egy tizenegyessel és egy hatalmas góllal.

A Brescia kezdte jobban a találkozót és a 26. percben egy szögletet követően megszerezte a vezetést, miután Jhon Chancellor kiváló ütemben érkezett a sarokrúgásra és fejelte a Napoli kapujába a labdát.

A vendégek masszív labdabirtoklási fölényt alakítottak ki a mérkőzés első felében, de csak a második játékrészben sikerült bevenniük a hazaiak kapuját. A 49. percben előbb Lorenzo Insigne volt büntetőből eredményes.

Majd alig öt perccel az egyenlítés után Fabian Ruiz lőtt egy hatalmas gólt jó 18 méterről, ezzel 2-1-re módosítva az állást. A mérkőzésen több találat már nem esett, így a Napoli a hatodik helyre jött fel a tabellán, bár a közvetlen riválisok még csak 24 meccset játszottak.