Társoldalunk:

A kapu helyett a büfében kötött ki az egykori Barca-csodagyerek lövése - videó

2020.02.23. 17:58

Az egykor a Barcelona által leigazolt horvát csodagyerek, Alen Halilovic most éppen a holland bajnokság középcsapatában, az FC Heerenveenben ijesztgeti a büféseket.

Halilovic az ADO Den Haag elleni mérkőzésen egygólos vendég vezetésnél találta el borzasztóan a labdát, ami a kaput messze elkerülve az alapvonali lelátó alatt felállított büfében kötött ki. 

A még mindig csak 23 éves támadó 2014-ben 2,2 millió euróért szerződött a Dinamo Zagrebtől az FC Barcelonához, de az öt évre szóló szerződését – mondjuk így – nem használta ki: egyetlen meccsen összesen 29 percet játszott a katalánok első csapatában, 2015-ben egy Elche elleni kupameccsen. 

Előbb kölcsönadták a Gijónnak, majd 2016-ban megvette a Hamburger SV, de egyetlen németországi szezonjában is csak hét mérkőzésen léphetett pályára, és egy gólt szerzett. A HSV-ból a Las Palmashoz került kölcsönbe, majd az AC Milan vette meg, ahol három Európa-liga-mérkőzés jutott neki, mielőtt előbb a belga Standard Liége-nek, majd a mostani szezonban a Heerenveennek adták kölcsön.