Társoldalunk:

Megállíthatatlan a Lazio, Immobile ismét gólt szerzett - videó

2020.02.23. 14:32

A Serie A 25. fordulója a koronavírus észak-olaszországi terjedése miatt érdekesen alakult. Négy mérkőzést elhalasztottak későbbi időpontra, mindössze a Genova-Lazio és a Roma-Lecce találkozó maradt a vasárnapi programban. Az előbbi meccs ebédidőben kezdődött, és a vendégek 3-2-es győzelmével ért véget.

A Lazio nagy csatát vív az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban a Juventus csapatával a bajnoki címért. A mostani siker után mindössze egy pont a különbség a torinói együttes javára a tabellán.

A meccs első góljára kevesebb mint két percet kellett várni. A vendégek játékosa, Adam Marusic egy szép szólót követően a tizenhatoson belül estében bombázott a kapuba, megszerezve a vezetést a Lazio csapatának.

A következő találatra a második félidő hatodik percében került sor, ekkor a bajnokság góllövőlistáját a meccs előtt 26, a lefújást követően 27 góllal vezető Ciro Immobile szerezte a vendégek második gólját.

A hazaiak 0-2-ről még szépíteni tudtak egy hatalmas lövéssel Francesco Cassata révén az 57. percben.

Danilo Cataldi óriási szabadrúgásgólja a 71. percben azonban lehűtötte a hazai kedélyeket. Domenico Criscito ugyan még értékesített egy tizenegyest a 90. percben, de ezzel együtt is 3-2-s győzelmet aratott a Lazio, amely már 20 bajnoki óta nem talált legyőzőre.