Társoldalunk:

3-0-s hátrányból egyenlített a Hertha a bajnokságban - videó

2020.02.28. 22:22

A német első osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Düsseldorf 3-0-ra vezetett a Hertha ellen hazai környezetben a szünetben, de a második 45 percben a vendégek ledolgozták a hátrányt, így döntetlennel ért véget a mérkőzés.

A mérkőzés hatodik percében szerezte meg az első gólt a Düsseldorf, Kenan Karaman egy egészen kiváló félpályás passzt követően lőtt a hálóba.

Nem sokat kellett várni a következő találatra, alig három percet követően Erik Thommy szép szólója után estében lőtte ki a felső sarkot, ezzel nagyon hamar 2-0 lett.

Karaman az első félidő hosszabbításában megszerezte saját maga második, csapata harmadik gólját, így a szünetben 3-0-ra vezetett a Düsseldorf.

A második játékrészben magukra találtak a vendégek és két perc alatt két gólt is lefaragtak a hátrányból. Előbb egy szerencsés öngóllal lett 3-1.

Majd egy kiválóan felépített kontratámadás végén Matheus Cunha lőtt kapuba, 3-2-re módosítva az eredményt a 66. percben.

A meglepetéseknek itt még nem volt vége, a berliniek a 75. percben Krzysztof Piatek tizenegyesével egyenlítettek.

A 82. percben a hazaiak játékosa, Opoku Ampomah megszerezte a negyedik düsseldorfi gólt, de ezt les miatt érvénytelenítették, így maradt a 3-3 a lefújás után.