Megvan a Juventus-Inter rangadó új időpontja

Juventus beat Inter Milan in International Champions Cup China Chinese Jiangsu Nanjing 2019 international champions cup football soccer Juventus FC Inter Milan tournament
Portuguese football player Cristiano Ronaldo, center, of Juventus F.C. passes the ball against players of Inter Milan during the 2019 International Champions Cup football tournament in Nanjing city, east China's Jiangsu province, 24 July 2019. Juventus beat arch rivals Inter Milan through a thrilling penalty shootout to go 5-4 on aggregate in the International Champions Cup here on Wednesday after they played out a 1-1 draw in regular time.
Vágólapra másolva!
Vasárnap és hétfőn pótolják az előző, 26. fordulóból - a koronavírus-járvány miatt - elhalasztott mérkőzéseket az olasz labdarúgó-bajnokságban, a hétvégére tervezett 27. kört viszont elhalasztották.

A liga honlapján csütörtökön jelentek meg az új időpontok. A forduló rangadóját, a címvédő Juventus és az Internazionale torinói találkozóját vasárnap 20.45-től rendezik. Olaszországban április 3-ig zárt kapus lesz minden sportesemény a kormány szerdai döntésének értelmében, de a labdarúgómeccsekre további óvintézkedéseket léptetnek érvénybe. A játékosok nem ihatnak más palackjából, nem foghatnak kezet, eldobható törlőkendőt kell használniuk a vízcsapok megnyitásához és elzárásához, és kerülniük kell az aláírásokat és közös fényképeket kérő szurkolókat. A televíziós interjúk előtt a mikrofonokat minden esetben fertőtlenítik.

A játékosokat arra is felszólították, hogy kerüljék a nyilvános helyeket, például az éttermeket. A járvány eddig több mint háromezer megbetegedést és 107 halálesetet okozott Olaszországban. Az eredetileg a mostani hétvégére tervezett 27. forduló meccseit valószínűleg május 13-án játsszák le.

A 26. fordulóból elhalasztott mérkőzések:
vasárnap:
Parma-SPAL 12.30
AC Milan-Genoa 15.00
Sampdoria-Hellas Verona 15.00
Udinese-Fiorentina 18.00
Juventus-Internazionale 20.45
hétfő:
Sassuolo-Brescia 18.30