Észak-Koreához hasonlította a Milant korábbi legendás játékosa

Torino FC v AC Milan - Serie A Sports News General News Action Sport Soccer Match GAME TEAM Torino v Milan Serie A Torino Torino Match Olimpic Stadium of Turin
Zvonimir Boban during Serie A match between Torino v Milan, in Turin, on September 26, 2019 (Photo by Loris Roselli).
Vágólapra másolva!
Zvonimir Bobant szombaton azonnal hatállyal kirúgta az AC Milan klubigazgatója, amire a klub korábbi legendás játékosa hasonlóan kemény választ adott. 

Miközben a hivatalos közleményben az AC Milan klubigazgatója, Ivan Gazidis hálás köszönetet mond a horvát kollégájának az elmúlt kilenc hónapban a klubért végzett munkájáért, valamint sok sikert kíván neki, a valóságban korántsem ilyen békés körülmények között zajlott a válás.

Mint azt Boban az Il Giornale című olasz lapnak adott interjúban elmondta, pontosan tudja, hogy a kirúgásának az oka a napokkal korábban a La Gazzetta dello Sportnak adott interjúja, ahol elmondta, hogy a piros-fekete klub decemberben megegyezett Ralf Rangnickkal, aki idén nyártól - várhatóan sportigazgatóként - átveszi a kormányt a Milannál. Ezt a tisztséget eddig Boban töltötte be...

"Nem tudtam, hogy Észak-Koreában vagyunk – mondta az Il Giornaléban megjelent interjúban. – Az az interjú jogilag teljesen rendben volt, és azt követően adtam, hogy házon belül számtalan, abszolút figyelmen kívül hagyott kísérletet tettem a helyzet tisztázására."

A Corriere della Sera című lap közben azt is írja, hogy Boban után egy még nála is nagyobb klubikon is el fogja hagyni a Milant, miután Rangnick már jelezte, hogy nem tud, vagy nem kíván együtt dolgozni Paolo Maldinivel, aki jelenleg stratégiai és fejlesztési igazgató.