A PSG-Dortmund Bajnokok Ligája-visszavágóra sem engedik be a nézőket

Soccer Champions League / Borussia Dortmund 2-1 Paris St. Germain. Dortmund sport sports jersey 19 professional footballer GAME season 2019 database last 16 first leg 20 men ball sport CL UEFA 2020 SOCCER PLAYER club dress club jersey club EUROPE soccer g
Erling HAALAND 2nd from right (DO) in duels versus NEYMAR (PSG), action, left to right Axel WITSEL (DO), Lukasz PISZCZEK (DO), Emre CAN (DO), NEYMAR (PSG), Erling HAALAND (DO), Mats HUMMELS (DO). Soccer Champions League, round of 16 first leg, Borussia Dortmund (DO) - Paris St. Germain (PSG) 2: 1, on 02/18/2020 in Dortmund / Germany. Â | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A francia rendőrség tájékoztatása szerint a szerda esti Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund mérkőzés is zárt kapus lesz a Bajnokok Ligájában. A Valencia-Atalanta és a Juventus-Lyon után ez már a harmadik nyolcaddöntő, aminek a visszavágójára nem engedik be a nézőket a koronavírus terjedése miatt.

Miután a Paris Saint-Germain szombati, Strasbourg elleni francia bajnoki mérkőzését elhalasztották, a bajnoki címvédő szerda esti, BL-nyolcaddöntős visszavágóját megrendezik ugyan, de zárt kapuk mögött.

A PSG ellenfelének, a Borussia Dortmundnak sorsdöntő hete lesz, pechükre - a koronavírus terjedése miatti elővigyázatosságból - a szurkolóik kimaradnak az élményekből. Mind a 2-1-es előnyről induló szerdai BL-nyolcaddöntős visszavágójuk, mind az ősi rivális Schalke elleni szombati német bajnoki rangadóját nézők nélkül kell megvívnia.

A BL-ben már korábban bejelentették, hogy a két, még versenyben lévő olasz csapat, a Juventus, illetve az Atalanta mérkőzése is zárt kapuk mögött lesz megrendezve. Az Atalanta kedden egy 4-1-es győzelem után a Valencia otthonába látogat, a Juventus pedig saját stadionjában fordítaná meg 1-0-s hátrányból a Lyon elleni párharcát jövő hét kedden..