Társoldalunk:

A PSG-Dortmund Bajnokok Ligája-visszavágóra sem engedik be a nézőket

2020.03.09. 12:21

A francia rendőrség tájékoztatása szerint a szerda esti Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund mérkőzés is zárt kapus lesz a Bajnokok Ligájában. A Valencia-Atalanta és a Juventus-Lyon után ez már a harmadik nyolcaddöntő, aminek a visszavágójára nem engedik be a nézőket a koronavírus terjedése miatt.

Miután a Paris Saint-Germain szombati, Strasbourg elleni francia bajnoki mérkőzését elhalasztották, a bajnoki címvédő szerda esti, BL-nyolcaddöntős visszavágóját megrendezik ugyan, de zárt kapuk mögött.

A PSG ellenfelének, a Borussia Dortmundnak sorsdöntő hete lesz, pechükre - a koronavírus terjedése miatti elővigyázatosságból - a szurkolóik kimaradnak az élményekből. Mind a 2-1-es előnyről induló szerdai BL-nyolcaddöntős visszavágójuk, mind az ősi rivális Schalke elleni szombati német bajnoki rangadóját nézők nélkül kell megvívnia.

A BL-ben már korábban bejelentették, hogy a két, még versenyben lévő olasz csapat, a Juventus, illetve az Atalanta mérkőzése is zárt kapuk mögött lesz megrendezve. Az Atalanta kedden egy 4-1-es győzelem után a Valencia otthonába látogat, a Juventus pedig saját stadionjában fordítaná meg 1-0-s hátrányból a Lyon elleni párharcát jövő hét kedden..