Döntetlen a zártkapus török csúcsrangadókon

Galatasaray vs Besiktas: Turkish Super Lig derby,Football,game,Match,photography,players,Soccer,Sport,sport
ISTANBUL, TURKEY - MARCH 15: Florin Andone (2nd L) of Galatasaray in action against Domagoj Vida (3rd L) of Besiktas during the Turkish Super Lig week 26 football match between Galatasaray and Besiktas, being played behind closed doors over coronavirus (Covid-19) concerns on March 15, 2020 at Turk Telekom Stadium in Istanbul, Turkey. Muhammed Enes Yildirim / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Mindkét törökországi futball rangadó, a Galatasaray - Besiktas és a Trabzonspor - Istanbul Basaksehir  is döntetlennel zárult a török labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A meccseket zárt kapuk mögött rendezték.

A listavezető Trabzonspor bár a második félidő elején hátrányba került a második Basaksehir ellen, szűk 10 perc alatt egy öngóllal egyenlített, így megőrizte első helyét a tabella élén.

A Galatasaray - Besiktas összecsapás gólnélküli döntetlennel zárult, így a hazaiak továbbra is 3., a vendégek az 5. pozícióból várhatják a folytatást. Persze csak ha a szövetség nem dönt úgy, hogy a legtöbb európai pontvadászathoz hasonlóan beszünteti a bajnoki küzdelmeket.