Neymar elhagyja Párizst a koronavírus miatt

TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL TRAINING FULL LENGTH
Paris Saint-Germain's Brazilian defender Thiago Silva (L) and Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar take part in a training session in Saint-Germain-en-Laye, west of Paris, on August 17, 2019, on the eve of the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Rennes. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain futballcsapatának brazil sztárja, Neymar, valamint honfitársa, Thiago Silva is úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány európai terjedése miatt hazautazik Párizsból.

A francia sztárcsapat játékosainak többsége, köztük a külföldiek is, mint az olasz Marco Verratti, a spanyol Ander Herrera és Pablo Sarabia marad Párizsban, annak ellenére, hogy a Ligue 1 ugyanúgy szünetel, mint a kontinens majd' összes bajnoksága.

Neymar és Thiago Silva azonban úgy döntött, hogy inkább hazautazik Brazíliába, és otthon maradnak mindaddig, amíg nem rendeződik a helyzet.

Thiago Silva (balra) és Neymar: meg sem állnak Brazíliáig Forrás: AFP/Franck Fife

A PSG részéről csak annyit közöltek a hírt lehozó Le Parisien című lappal, hogy a klubnak nincs joga megtiltani a játékosai elutazását, de mindannyian tájékoztatva lettek arról, hogy tudják a leghatékonyabban elkerülni a fertőzést, írja a Marca.