Újabb magyar focista adományozott pénzt egy kórháznak

Lovrencsics Gergő; Gosztonyi András akció ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ EGYÉB TÁRGY FOTÓ FOTÓTÉMA Közéleti személyiség foglalkozása labda labdarúgó sportoló SZEMÉLY TÁRGY tetoválás
Kisvárda, 2018. augusztus 11. A ferencvárosi Lovrencsics Gergő (b) és a kisvárdai Gosztonyi András a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Kisvárda Master Good - Ferencvárosi TC mérkőzésen a kisvárdai Várkert Stadionban 2018. augusztus 11-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Kisvárda játékosa, Gosztonyi András és felesége, Kata 500 ezer forintos adománnyal segítette a koronavírus-járvány elleni védekezést Kisvárdán.

A labdarúgó az összeget már át is utalta a Felső-szabolcsi Kórház alapítványának – tudatta a klub honlapjával Gosztonyi András.

Gosztonyi András segített a koronavírus-járvány ellen küzdőknek Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

„Nem nagy dolog ez ahhoz képest, amilyen munkát elvégeznek a kórházi dolgozók, örülünk, hogy segíthettünk. Negyedik éve vagyok kisvárdai játékos, befogadtak a helyiek, a gyermekeim is ebben a megyében, igaz, Nyíregyházán születtek, ám ha betegek, mindig támaszkodhatunk a kisvárdai kórház szakembereinek tudására, gyógyító munkájára. Ennyivel tartozunk az itt élőknek, a kórházban dolgozóknak" – mondta Gosztonyi András.