Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport értesülései szerint az RB Salzburg és a magyar labdarúgó-válogatott játékosának, Szoboszlai Dominiknek Hosszú Katinka korábbi edzőférje, Shane Tusup segíti a felkészülését.

Az úszóedző hosszabb interjút adott a sportnapilapnak, amelyben arról beszélt, az emberek ebben a rendkívül helyzetben ébrednek rá, mennyire nem értékelik a hétköznapi, egyszerű dolgokat. Tusup edzőként Magyarországon dolgozik, családja azonban Kaliforniában él, az Egyesült Államok egyik leginkább fertőzött területén, így folyamatosan kapcsolatban van szüleivel. Mivel nem akarta őket a fertőzés kockázatának kitenni, úgy döntött nem utazik Amerikába, itthonról várja meg a járvány végét.

Szilágyi Liliána mellett egy lengyel és egy brazil úszót is edz, ők azonban hazautaztak, így velük is telefonon és online tartja a kapcsolatot. Mindegyiküknek külön edzéstervet készített, valamint az otthoni edzőterem összerakásához kellő eszközöket beszerzésében is segített tanítványainak.

Elmondása szerint az NBA-szezon és a labdarúgó topbajnokságok felfüggesztése után számított az olimpia elhalasztására is, amelyet a sportolók és a szurkolók egészségére való tekintettel jogos döntésnek vél.