Társoldalunk:

Marco Rossi: Magyarországnak óriási szíve van

2020.03.28. 11:02

Szalai Ádám, a Bundesligában szereplő Mainz játékosa pénteken a hivatalos Facebook-oldalán tudatta, hogy a magyar válogatottbeli csapattársaival, a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen úgy döntöttek, hogy összesen 30 millió forintos adománnyal segítik a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját. A nemes gesztussal kapcsolatban Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is megszólalt.

Az olasz szakember szerint máskor is adományoznak, de mindig csendben teszik. A jelenlegi helyzetben viszont jól döntöttek, hogy nyilvánosságra hozták, mivel így talán másnak is eszébe jut, hogy segíthet.

Marco Rossi szívéhez nagyon közel kerültek a magyar emberekForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„A nehéz helyzetre való tekintettel, a fiaim adományoztak valamit. Mindig csendben teszik ezt, de most úgy döntöttek, nyilvánosságra hozzák, mivel talán más is megteheti ugyanezt. Jó srácok, és érdemesek a szeretetetekre. Adományozzunk. Még egy szerényebb összeg is sokat számíthat ebben a vészhelyzetben. Magyarországnak óriási szíve van" – írta Marco Rossi a közösségi oldalán.