Társoldalunk:

Bódog: Grozav Bundesliga-szintű, de a hozzáállása megye hármas színvonal

2020.04.10. 13:28

A Sport plusz egyik állandó rovata az „A 11-es nem mindig büntető", amelynek keretében tizenegy neves sportújságíró tesz fel egy-egy kérdést a kiszemelt alanynak. A legfrissebb, április 9-én megjelent számban Bódog Tamás, a Kisvárda Master Good vezetőedzője az „áldozat" – rá zúdult a tizenegyek össztüze.

A Kisvárda beszámolója szerint a válaszokból kiderül, hogy Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere, Bódog Tamás jó barátja is meglepődve fogadta, hogy vezetőedzőnk Kisvárdán tartózkodik, és ezekben az időkben sem tért haza a családjához, Németországba. Bár, Kloppnál is hasonló a helyzet, hiszen miként az ő játékosai, úgy a sztáredző is maradt a munkavégzése helyén, Liverpoolban. 

Gheorghe Grozav szó nélkül távozott KisvárdárólForrás: MTI Czeglédi Zsolt

Kihagyhatatlan témát jelentett, a két szó nélkül távozott román futballista, Gheorghe Grozav és Iasmin Latovlevici esete. A velük kapcsolatos kérdésekre adott válaszokból egyrészt kiderült, hogy a szponzorautók már megkerültek (trélerrel küldték vissza Kisvárdára), másrészt Bódog Tamás szerint leginkább az eljárásmóddal volt a baj, azzal, hogy szó nélkül hagytak itt csapot, papot.

Egyesek szerint magánemberként érthető a lépésük, erre mondta Bódog, hogy akkor már neki is rég haza kellett volna mennie. Bódog Tamás tartja magát ahhoz, hogy „Grozav ugyan Bundesliga-szintű futballista, de a hozzáállása – nem megbántva egyetlen alacsonyabb osztályban szereplő lelkes amatőrt sem – egy megye hármas labdarúgóéhoz hasonló."