Lionel Messi eddig tűrte a róla szóló hazugságokat

fbl Horizontal
Barcelona's Argentine forward Lionel Messi reacts to Real Madrid's secong goal during the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 1, 2020. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
Lionel Messi, az FC Barcelona világsztár labdarúgója Instagram-oldalán cáfolta, hogy az Internazionaléba tartana.

Messi azokra a hírekre reagált, amelyek szülőhazájában, Argentínában röppentek fel arról, hogy nyártól az olasz élvonalbeli együttesnél folytatja pályafutását. A hatszoros aranylabdás támadó úgy fogalmazott: hamisat állít a TNT weboldal, s "ugyanez vonatkozik a Newell's Old Boys információira is". Utóbbi klubban Messi utánpótlás korúként 1995 és 2000 között játszott.

„Hazugság, fakenews" - reagált a felvetésre Instagram-sztorijában a Barcelona klasszisa.

Lionel Messi Instagram-története Forrás: Lionel Messi/Insta-story

A 32 esztendős klasszisnak, aki 2004 óta futballozik a Barcában, jövőre lejár a katalán klubbal kötött szerződése. Értékét a Transfermarkt 112 millió euróra becsüli.

Messi ebben a szezonban - a La Liga küzdelmeinek a világjárvány miatt elrendelt felfüggesztéséig - 31 mérkőzésen játszott, 24 gólt szerzett és 16 gólpasszt adott. Teljes pályafutását tekintve eddig 718 alkalommal szerepelt a Barcában és 627 gól fűződik a nevéhez. A dél-amerikai ország válogatottjában 138 fellépésén 70-szer volt eredményes.