Társoldalunk:

Az NB I meglepetéscsapatáról ír az angol futballszaklap

2020.04.19. 17:01

Három oldalt szentelt legújabb számában a Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgócsapatának a World Soccer szaklap - fedezte fel a Nemzeti Sport.

A vezető angol futballmagazin áprilisi számában a "Szemtanú" rovat a magyar fürdővárosba kalauzolja olvasóit, hogy Kuttor Attila csapatának sikereinek nyomába eredjen.

The Minnows of Mezokovesd eye Europa League - ez a címe az NB I-ben nagyszerűen szereplő és a koronavírus-járvány miatti felfüggesztésig harmadik helyen álló csapattal foglalkozó írásnak.

A megfelelő körülmények megléte kulcskérdés – idézi a cikk Hagyacki Józsefet, a klub ügyvezető igazgatóját. – 2016-ra elkészült az új, fűtött játékterű stadionunk. A közeljövőben bővülünk egy korszerű, három pályát, egyéb edzési lehetőségeket és szállodát kínáló edzőközponttal, ahol külföldi kluboknak is edzőtáborozási lehetőséget kínálunk majd."

Részlet a World Soccer Magazin 2020 áprilisi számábólForrás: Nemzeti Sport Online

A World Soccer kiemelte, hogy a gigászok között igazi Dávidként küzd a Mezőkövesd. A cikk a sikerben elévülhetetlen érdemekkel bíró vezetőedzőt, Kuttor Attilát is megszólította, aki egy bentmaradásért küzdő csapatból a nemzetközi kupaindulásra is esélyes együttest faragott két és fél év alatt.

Ha minden igaz, akkor a magazin májusi számában Gulácsi Péterrel, az RB Leipzig magyar válogatott kapusával is olvasható lesz egy interjú.